I <3 simning

Jag trodde verkligen jag slängde ut ett inlägg häromdagen där jag skrev att jag skulle ta en längre paus, men jag verkar ha misslyckats med att skicka – vilket är bra! Jag fick nyss höra att det finns människor som jag aldrig i livet trodde skulle läsa min blogg, men tydligen gör det och gillar den. Så, det kanske är dags att försöka ta tag i den igen! Kan inte lova för mycket, men det kommer bli bättre än innan!

Kvällen har jag iallafall spenderat på mitt nya favoritställe, simhallen! Jag älskar att simma! Idag blev det 1km bröstsim och en halv km rygg. Lite lagom sådär. Och bästa fredagskvällssysslan! 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>