10 april

Alltså jag tror inte ni fattar vilken bra dag jag haft idag! Det började med frukost i solen på altanen ihop med min fina teamkompis Olivia. Bara det att kunna äta frukost på altanen kunde ha gjort HELA min dag, men inte räckte det där. Tyvärr mådde hon inte tillräckligt bra för att åka med till kyrkan, men så är det och då får man göra det bästa av det – vilket jag sannerligen gjorde! Det var party i bilen hela vägen in till stan, bara massa schlager haha. Väl framme i Uppsala mötte jag min blivande chef på parkeringen och vi pratade lite snabbt om hur det skulle se ut när jag börja jobba där i maj och vad de planerar att jag ska få sätta min egen prägel på och vad som verkligen behövs göras. Det fick mig bara att börja längta ännu mer till 30 maj när jag får gå in på Frälsningsarméns högkvarter som anställd och inte bara besökare.
Mötet sen var toppenbra, min fina vän Johanna predikade vilket hon som vanligt gjorde bra. Det var gospel istället för lovsång och det var kul att träffa alla igen. Efteråt satt vi kvar och fikade i typ en timma innan en stor grupp på ca 10 pers helt spontant bestämde sig för att dra till Max. Så det gjorde vi, 10 pers rakt från Frälsis intog Max. Fantastiskt.
Man skulle kunna tro att det tar slut där, men nej, det goda bara fortsätter. Fick sedan spendera över en timma med min Officer pratandes om en grej som är hemlig ett tag till, och så fort vi var klara ropade simhallen och det blev 1km bröstsim.
Party i bilen på vägen hem, och nu kvittrar fåglarna utanför mitt ÖPPNA fönster. Fattar ni vilken bra dag detta är?img_2585.jpg

blogstats trackingpixel

En reaktion på “10 april

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>