Statistik

Jag är en riktig statistik-människa! Jag kan sitta hur länge som helst och kolla statistik på bloggen, hur många läsare jag har, hur många som klickat in på ett visst inlägg inom en speciell tid. Jag ni fattar. Och något jag kollat på idag är hur många inlägg jag publicerat per månad under mina snart 2,5 år som bloggare. Och det som är mest spännande är att man kan se likheter mellan åren i hur mycket jag skrivit under specifika månader.
Absolut flest inlägg skev jag i januari 2015, näst flest inlägg i januari 2014. Januari har varje år varit den månad som blivit en topp jämfört med månaderna runtomkring. Februari är sen alltid en dippmånad. Våren ligger någonstans mittemellan och sen kommer nästa dipp i juni. Under hösten går det lite upp och ner, men jag har ändå oftast lyckats hålla det uppe på en ganska jämn nivå, ja ända till november 2015 iallafall. Då blev det kaos, men det vet ni ju om. Nu är det iallafall dags att ta tag i april 2016, den kan ju inte stanna så lågt. Nu kör vi!
Skärmavbild 2016-04-09 kl. 14.09.39

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>