Telefonrädsla!

Tiden springer iväg och ännu en dag på kontoret är över. Denna dagen har bestått av att föra över statistik från shopen till databasen och annat sådant copy-paste arbete. De sista två timmarna hade vi sen medlemsuppdatering = vi ringer medlemmar och uppdaterar dem. På dagens två timmar hann jag uppdatera sammanlagt 28st, inte lika bra som förra gången, men ändå helt okej (tror jag fixa 37 förra gången). 

Jag har alltid avskytt att prata i telefon, men dessa uppdateringar hjälper supermycket i det. Man sitter och ringer konstant i flera timmar och vill hinna med så många som möjligt, och tillslut tänker man inte på vad man gör,  utan det går på rutin liksom. Det blir lättare och lättare för varje gång vilket är skönt, ännu en rädsla jag övervinner! 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>