Jobba hemifrån

Varje dag har vi någon som stannar hemma för att laga mat, och idag var det min tur. Jag har aldrig varit ett fan av att laga mat (jag har alltid avskytt det, mest för att jag är så himla dålig), men det blir en annan grej när hela dagen går ut på att man ska laga mat till alla andra när de kommer hem. Då måste man lära sig. Så mitt mission i år har varit att lära mig laga mat och bli mer bekväm i det. Och jag måste säga att så faktiskt är fallet. Mycket tack vare förklädet jag fick av föräldrarna i höstas. Den första materiella saken där mitt namn står! Men för att få använda den så måste jag ju laga mat, vilket är en bra morot. Vill jag använda förklädet måste jag laga mat, och ju oftare lagar jag mat – desto bättre blir jag!
img_2608.jpg

Och att den är från Italien gör ju inte saken sämre!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>