Carpe Diem

Denna period försöker jag jobba mycket med att ta vara på stunden och leva i nuet.  Jag har ju insett att denna tiden snart tar slut, och jag tycker om allt och alla så himla mycket just nu, så det känns lite sorgligt. Därför var det kul att få bli hembjuden til ett av mina favoritpar i kåren tillsammans med dessa människor igår eftermiddag. Vi hade det superbra. Musik, god mat, bra samtal, musik igen, fika, musik återigen, och djupare samtal. Helt fantastiskt. Jag kommer sakna dem allihopa! 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>