Skärp er Sverige!

Jag såg ett youtubeklipp för en vecka sedan. Ett klipp jag tyckte var väldigt skrämmande att se, men samtidigt väldigt skönt att någon vågar lyfta till ytan. Ni kan kolla på det här:

YouTube Preview Image

Jag vet inte ens vad jag ska säga, videon säger allt. Förstår verkligen inte människor längre att om man är man eller kvinna inte sitter i vad man ”känner sig som” eller vad man ”säger att man är”? Vågar folk inte längre konstatera självklar fakta? För det är fakta. Tjejen i videon är inte man, inte japan, inte katt, inte två meter lång och inte heller 7år. Att människor inte vågar stå upp för vad som faktiskt är gör mig rädd. Rädd för Sverige, rädd för åsiktskorridoren, rädd för folk som försöker vara PK bara för att de inte vågar något annat. När blev svenskar så himla fega? Kom igen nu Sverige, konstatera självklar fakta och skärp er.

 

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Skärp er Sverige!

  1. Hej Eve!

    Jag skulle vilja att du läser genom denna (http://www.nature.com/news/sex-redefined-1.16943) artikel ur Nature, som går genom den biologiska aspekten av kön med könsorgan, genetik och hormoner. I denna kommer författaren fram till att det biologiska könet inte alls är så binärt som många kanske anser och att det kan vara mycket svårdefinierat om alla relevanta parametrar has i åtanke. Om då det biologiska könet är så svårdefinierat, borde det vara mycket smartare att helt enkelt fråga vilket kön en person tillskriver sig. Detta torde vara det mest rättvisa och korrekta.

    Som de säger i slutet av artikeln: ”My feeling is that since there is not one biological parameter that takes over every other parameter, at the end of the day, gender identity seems to be the most reasonable parameter.”

  2. Oj vad intressant, den videon hade jag inte sett. Har själv tänkt på just det där med ålder. Varför är just kön okej att bestämma själv? Inte så kul att hon som intervjuar är från SD men ändå… Håller med om att det går för långt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>