Ester Fox släpper nytt!

Idag släpper Ester Fox sin nya singel Queendom!
För er som inte vet vem hon är, så gav hon ut sin debut EP ’Ecstasy’ våren 2016, där singeln ’Golden Rush’ blev utnämnd till veckans bästa singel av GAFFA. Hon medverkade i Idol 2013 och 2015 och tog sig till topp100 och 2014 vann hon Svensktoppen nästa i P4 Uppland. Hon har också varit med i showen ”Berg & Meltzers på Oscars” i TV3 och Galakväll med SVTs serie ”Portkod 1525″.”

Det jag gillar med Ester är att hon är en stark och inspirerande kvinna som är här för att spränga gränser. Hon står för att kvinnor ska få synas, höras och få ta mer plats i musikbranschen. Och det är precis det Queendom handlar om! Queendom är en modern poplåt som verkligen fångar lyssnaren. Den är omöjlig att sitta still till, och den har gått på repeat i mina lurar hela dagen!

We will rule the world, go and spread the word”

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>