En liten uppdatering

Gick in på Google Analytics och kollade statistiken för bloggen, och såg att det faktiskt fortfarande finns folk som går in varje dag. Inte en enda dag har det varit 0 besök. Ganska sjukt med tanke på att jag inte skrivit något sen i december. Så tänkte att ni kunde få ett inlägg nu 😉 Lovar inte att jag ska börja blogga igen, för det har jag lovat så ofantligt många gånger, men jag kanske skriver nått ibland i fortsättningen :)

Just nu pluggar på jag Frälsningsarméns officerskola och blir då alltså officer (pastor/präst) i Frälsis när jag är klar om två år. Började för 5 veckor sedan och utbildningen är upplagd så att man är på skolan en vecka varje månad, sen resterande tre veckor är man på sin utbildningsplats och har praktik i församlingen tre dagar i veckan, och pluggar själv tre dagar i veckan. Min plats är kåren i Västerås, och det känns superbra!

Denna veckan som börjar nu är däremot en skolvecka så nu blir det massa lektioner i gamla testamentet, själavård, FA-historia och Församlingsliv & församlingsutveckling. Tror det bli bra. Jag är ju en sån som har massa tankar och funderingar om allt möjligt, så denna utbildningen tar ju verkligen fram den nyfikna Evangelina. Ganska spännande men lite jobbigt då allt tar så mycket längre iom att jag vill grotta ner mig i massa detaljer som egentligen kanske inte är så viktiga. Tex hur långt tid tog det egentligen för Noa att bygga arken? och var Sem, Ham & Jafet trillingar? IMG_2748

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>