Long time no see

Längesedan det kom ett inlägg, så vi kör en recap på allt oss hänt de senaste halvåret. Varnar för ett långt inlägg med mycket bilder 😉

Morfars födelsedagsfest i höstas
IMG_3141 Massvis av skidåkning
IMG_3519
Nya året firades in i Norge, och jag och dessa två fina brudarna höll i nyårsfesten som blev succé 😉
IMG_3537 I februari var det dags för Re:vival, en konferens som jag råkade bli ansvarig för där temat var att utrustas för att ta emot nyfrälsta. Blev bättre är jag hade kunnat drömma om! Och jag är så glad att jag fick möjligheten att hålla i en sån stor grej!
IMG_3660
IMG_3698 Veckan efter drog jag till norra Nord-Norge, närmare bestämt Vadsø, på unga vuxna helg. Det blev en helg med många nya vänner där jag bara fick slappna av och vara mig själv, vilket verkligen var behövligt efter Re:vival.
IMG_3840
IMG_3903
IMG_3906 I mars var vi med skolan I London på europeisk kadettvecka, så nästan alla kadetter från hela Europa var där. Tyckte så mycket om att träffa andra människor i samma situation, så den veckan var också toppen.
IMG_4163

IMG_4208

IMG_4321Och nu så är vi här. Det är varmt och jag befinner mig på skolan. På lördag drar jag till Lettland, och hänger där fram till torsdag. Ska få se vårt arbete och hur frälsis funkar just där. Ser fram emot det :)
IMG_4730

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>