Mitt i livet

Tänk va, nu sitter jag här igen. Nyss hemkommen från en najs skolvecka i Stockholm, och imorgon drar jag vidare till Lettland i 6 dagar. En kväll blandad mellan att packa upp, tvätta, packa ner, kolla Let’s Dance, öva på sången jag ska sjunga, och försöka skriva ihop ett vittnesbörd på engelska som jag kan dela. Jag har ett bibelord jag ska läsa, och en sång jag ska sjunga, men jag måste ju ha något fint att säga däremellan också. Så det är någonstans där jag hittar mig själv ikväll, mitt i livet, uppdaterandes på denna blogg. Jag gillar det, alltid påväg någonstans vidare, typ alltid på resande fot, alltid med ett nytt äventyr som väntar. Så kan jag tänka mig att fortsätta leva, fast kanske med lite längre än 18 timmars paus hemma. Men livet alltså. Jag gillar’t! C96A0A9A-3BC6-46FB-81CC-E82F08A66A45

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>