Kontakt/Samarbete

För samarbeten, sponsring och liknande, kontakta mig på: evangelinabergh@hotmail.com

Vill ni skicka in förslag på musik så gör det gärna på samma mejl och inte i kommentarer här på bloggen.

Tack!

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “Kontakt/Samarbete

 1. Hej Evangelina!

  Jag såg ditt inlägg om näthat, Zara Larsson och Marcus Birro, och undrar om du skulle kunna tänka dig att återpublicera texten hos oss i form av en debattartikel?

  Vänligen,

  Caroline Hotti
  Debattredaktör Nyheter24

 2. Hej!
  Jag har läst ditt inslag om abort och vill bara förklara för dig varför jag tycker att du har fel och varför jag tycker att abort är bra. Abort är för det första en kvinnlig rättighet och det är inte acceptabelt att kvinnor ska behöva genomgå den smärtan av att få ett barn om dem inte vill. Om en kvinna inte vill ha barn eller känner sig redo för det ansvaret så är det dumt att tvinga henne att ta ansvar för detta barn.

  Du la in en bild på ett väldigt gammalt foster som snart ska födas och i princip är ett riktigt barn. Jag tror inte du riktigt förstår att folk i andra länder där kvinnor inte har rättigheten att göra abort så gör kvinnor det på annat sätt, tillexempel genom att slå och sparka på den, ta gifter som egentligen inte är format för att ta bort barn. Detta leder istället till att kvinnorna och fostret dör i alla de fallen hälften av kvinnorna också. Om kvinnorna hade haft den rättigheten som du står emot så hade alla de kvinnorna överlevt och de skulle ha levt ett bra liv.

  Om du fortfarande stödjer detta är är jag väldigt besviken på dig då jag trodde att du var en smart tjej som står upp för kvinnors rätt i samhället.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>